​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Kontakt os

Sekretariatet holder normalt til i Toldbodgade i hjertet af København. Men da vores lokaler er blevet renoveret, er vi midlertidigt rykket til The Energy Hub, Lautruphøj 5 i Ballerup. Den 3. juni 2024 er vi tilbage i København.

Sekretariatet er centrum for foreningens daglige virke og ledes af direktør Jan Kondrup. ​​Vi står til rådighed for medlemmerne med informationer, fællesordninger, service og rådgivning på en lang række områder. Sekretariatet kan således på mange måder betragtes som en stabsfunktion og sparringspartner for medlemsinstitutterne på lige fod med deres egne specialister.

Vi arbejder for at påvirke de lovgivningsmæssige rammer til gavn for medlemmerne og det omgivne samfund. Som led i dette arbejde følger vi lovgivningsprocessen på nært hold og kommenterer løbende på lovforslag, udkast til bekendtgørelser og vejledninger m.v. Desuden fungerer sekretariatet som fælles talerør for medlemmerne i forbindelse med medierne og det politiske system samt som bindeled til en lang række samarbejdspartnere og som katalysator for etablering af nye fællesskaber, der sikrer medlemmerne en fuld og konkurrencedygtig produktpalette.​


Medarbejdere Vis kontaktinformation

{{employee.name}}

{{employee.name}}

{{employee.position}}

{{employee.institution}}
{{employee.institutionAddress}}
{{employee.institutionZIPcode}} {{employee.institutionCity}}
Hovedtelefonnummer: {{employee.phone}}