Jurist med interesse for den finansielle sektor

​​​​​​​​​​​​​Har du lyst til at varetage interesserne for over 50 mindre og mellemstore danske pengeinstitutter? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde i et uformelt miljø, hvor du får et stort selvstændigt ansvar? Så er du måske vores nye jurist.

 
Om jobbet
Du bliver en del af Lokale Pengeinstitutters (LOPI’s) juridiske afdeling, hvor vi er fem jurister, som løser en bred vifte af opgaver for vores medlemmer i tæt samarbejde med vores andre kolleger i LOPI. Vores mål er at levere praktisk, anvendelig og løsningsorienteret jura på et meget højt niveau til vores medlemmer. Vi er specialister inden for den lovgivning, der regulerer den finansielle sektor. 
 
Dit daglige arbejde vil bl.a. bestå af: 

    • Rådgivning og bistand om ny og eksisterende lovgivning, herunder udarbejdelse af nyhedsinformation og praktiske støtteværktøjer til implementering af ny lovgivning hos medlemmerne.
    • Praktisk vejledning til pengeinstitutmedarbejdere om konkrete kundevendte spørgsmål.
    • Deltagelse i interne og eksterne arbejdsgrupper, f.eks. i regi af Finans Danmark og Finanstilsynet.
    • Afholdelse af webinarer og deltage som indlægsholder på relevante seminarer.
    • Deltagelse i projektarbejde om større tiltag inden for vores sektorsamarbejder.
 
Vi forestiller os, at du bl.a. skal arbejde med risikostyring, outsourcing og betalingsområdet, men vi tager hensyn til dine ønsker og kompetencer, så hvis der er et område, du brænder for, hører vi det gerne.  
  
Om dig
Du er jurist med lyst til at arbejde med finansiel lovgivning og har som minimum nogle års relevant joberfaring - gerne fra den finansielle sektor, Finanstilsynet eller et ministerium.  
 
Som person er du løsningsorienteret, kan samarbejde og skabe gode relationer med mange forskellige personer både i og uden for LOPI. Du trives med at have mange forskellige opgaver og har lyst til at udvikle dig fagligt. Din selvindsigt og humor gør, at du kan begå dig på alle niveauer. Du forstår at formidle komplicerede emner på en overskuelig og tilgængelig måde. Ligesom du formår at kombinere din juridisk viden med indsigt i lovgivningsprocessen og en generel forståelse for de lokale pengeinstitutter og deres forretningsmodel.

Om os
Vi har et mål om, at levere juridisk rådgivning på et niveau, der gør, at vi er vores medlemmers naturlige førstevalg, når de skal søge bistand. 
 
I LOPI er vi godt 25 kompetente og engagerede kolleger. Vi har et godt, uformelt, og tværfagligt arbejdsklima. Vi kan have travlt i perioder, men vi er også en arbejdsplads, hvor der er plads til familieliv og fritidsinteresser ved siden af jobbet. Vi holder til i Toldbodgade 33 – få minutters gang fra Kongens Nytorv. 
 
Interesseret?
Vil du vide mere, så kontakt juridisk direktør George Wenning på tlf. 33418427 / 22344715, e-mail: gw@lopi.dk eller chefjurist Mikkel Prehn 33418424 / 29654637, e-mail: mp@lopi.dk​ 
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Du sender den med dit CV til gw@lopi.dk, senest den 2. marts 2020. Vi holder løbende samtaler. 
 
Lokale Pengeinstitutter er brancheorganisation for 54 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Færøerne og Grønland. Læs mere på www.lopi.dk.