Kommunikationskonsulent

​- med flair for det digitale og erfaring med pressekontakt
 
Vil du være med til at fortælle om den rolle, som landets lokale pengeinstitutter spiller? Kan du kommunikere i en samfundsøkonomisk og politisk kontekst? Har du flair for digital kommunikation​ og lyst til at styrke vores indsats på området? Og har du erfaring med pressekontakt eller lyst til at få det? Så er du måske vores nye kollega i Lokale Pengeinstitutter (LOPI).

Om jobbet

Kommunikationsafdelingens opgaver spænder bredt fra at følge reguleringen af den finansielle sektor, blandt andet inden for bæredygtighed, til public affairs og medlemskommunikation. Med reference til kommunikationsdirektøren skal du være med til at løse en bred vifte af opgaver i tæt samarbejde med foreningens øvrige afdelinger. 

Dine primære opgaver

  • Du får ansvaret for at planlægge, koordinere og producere indhold til vores web, extranet og SoMe (særligt LinkedIn)
  • Du deltager i vores medieovervågning, medvirker ved pressekontakt og bidrager til at give medlemmerne et overblik over relevant medieomtale af sektoren
  • Du bidrager med input til taler og præsentationer til den øverste ledelse
Om dig

Vi forventer, at du:
  • har en relevant uddannelse inden for kommunikation, god økonomisk forståelse og et par års erfaring med digital kommunikation og gerne pressekontakt 
  • er velskrivende og kan kommunikere til en bred interessentgruppe, samtidig med at du kan begå dig i en politisk ledet organisation
  • kan udarbejde grafisk indhold på tværs af platforme og er vant til at arbejde i Office-pakken (herunder PowerPoint), Photoshop og CMS 
  • udviser selvstændigt initiativ, er opsøgende og løsningsorienteret og bringer godt humør ind i samarbejdet 
  • er struktureret, god til at koordinere og sikrer, at opgaverne bliver løst til rette tid – også når det brænder på
  • er parat til at gribe de store og små opgaver, som pludselig dukker op i en afdeling som vores
Kendskab til den finansielle sektor er et plus.


Om os

LOPI er brancheorganisation for 46 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Færøerne og Grønland. Vi arbejder for at styrke medlemmerne og skaffe dem de bedst mulige rammevilkår. Det betyder blandt andet, at foreningen virker som fælles talerør.

Vi er 25 kolleger, der hver især er specialister inden for eget område. Opgaverne løses individuelt og i fællesskab i et rart, uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø, hvor vi også vægter sociale arrangementer højt. Hverdagen er som regel travl, og til tider kræver det en ekstra indsats.

Vi holder til i Toldbodgade 33 i København – få minutters gang fra Kongens Nytorv.


Interesseret?

Vil du vide mere, så kontakt kommunikationsdirektør Lisbeth Nielsen på tlf. 33 41 84 14/20 21 02 30, e-mail: ln@lopi.dk.

​​
Ansøgningsfrist: 30. september 2022

Send din ansøgning sammen med dit CV til job@lopi.dk. Din ansøgning vil blive behandlet efter foreningens privatlivspolitik for jobansøgere. Samtaler holdes løbende, og tiltrædelse vil ske efter aftale.

Læs mere på www.lopi.dk