Erfaren jurist med indsigt i den finansielle sektor

​ 

Har du lyst til at varetage interesserne for landets lokale pengeinstitutter? Kan du samtidig tænke dig at arbejde i et uformelt miljø, hvor du får et stort selvstændigt ansvar? Så er du måske vores nye jurist.

Om jobbet

LOKALE PENGEINSTITUTTER (LOPI) er brancheorganisation for ca. 45 lokale banker, sparekasser og andelskasser. Læs mere på www.lopi.dk.  

Du bliver en del af vores juridiske afdeling, hvor vi er 4 jurister, som i tæt samarbejde med de øvrige kolleger løser en bred vifte af opgaver for vores medlemmer. Vi har et godt samarbejde i afdelingen, hvor dialog, videndeling og et højt fagligt niveau er afgørende. Omgangstonen er uhøjtidelig. Vores tilgang er, at vi skal levere praktisk, anvendelig og løsningsorienteret jura til medlemmerne.

Dit daglige arbejde vil bl.a. bestå af: 
  • Rådgivning og bistand om ny og eksisterende lovgivning, herunder udarbejdelse af nyhedsinformation og praktiske støtteværktøjer til implementering af ny lovgivning.
  • Praktisk rådgivning af pengeinstitutmedarbejdere i forhold til konkrete kundevendte spørgsmål.
  • Deltagelse i interne og eksterne arbejdsgrupper, eksempelvis i regi af Finans Danmark og Finanstilsynet.
  • Afholdelse af webinarer og deltagelse som indlægsholder på relevante seminarer.
  • Deltagelse i projektarbejde om større tiltag inden for vores sektorsamarbejder.
Vi beskæftiger os med en bred vifte af juridiske områder med relation til den finansielle sektor, herunder finansiel lovgivning, bekæmpelse af hvidvask, selskabsret, pantsætning, kreditrestriktioner, kaution, forældelse, modregning, konkurs, GDPR, kort og betalinger, bæredygtighed m.v. Hvis du kan se dig selv arbejde med et eller flere af ovenstående emner, er det måske dig, vi søger. 

Dine kernearbejdsområder, som du får selvstændigt ansvar for, fastlægges bl.a. ud fra dine ønsker og dine kompetencer. 

​Om dig

Du er jurist og har nogle års relevant joberfaring fra den finansielle sektor, en myndighed eller anden relevant stilling. 

Som person er du løsnings- og samarbejdsorienteret, og du kan skabe gode relationer med mange forskellige personer, både i og uden for LOPI. Du forstår at formidle komplicerede emner på en overskuelig og tilgængelig måde. Du trives med at have mange forskellige opgaver, og så har du lyst til at udvikle dig yderligere fagligt. Din selvindsigt og humor gør, at du kan begå dig på alle niveauer. 


Om os

I LOPI er vi ca. 25 kompetente og engagerede medarbejdere. Vi har et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø. Vi holder normalt til i Toldbodgade 33 – få minutters gang fra Kongens Nytorv. Dog er vi midlertidigt flyttet til Lautruphøj 5 i Ballerup, mens vores lokaler i København renoveres. Vi forventer at flytte tilbage til Toldbodgade til helt nye og moderne faciliteter med flere enkeltmandskontorer i februar 2024. 


Vi tilbyder

Attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Der vil være mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag. Derudover tilbydes du en række personalegoder eksempelvis fri telefon, betalt bredbånd og deltagelse i sociale arrangementer.

​​Interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til kontorchef Kritte Sand Nielsen på 51 22 87 80 eller ksn@lopi.dk 

Vi ser frem til din ansøgning. Du sender den med dit CV, eksamensbevis og karakterer/karakterudskrift til job@lopi.dk, senest den 15. september. Vi holder samtaler løbende.

Se mere om, hvordan vi behandler din ansøgning her​.