Jurist med interesse for den finansielle sektor


LOKALE PENGEINSTITUTTER, København

Har du lyst til at varetage interesserne for over 50 danske pengeinstitutter? Kunne du samtidigt tænke dig at arbejde i et uformelt miljø, hvor du får et stort selvstændigt ansvar? Så er du måske vores nye jurist.

Om jobbet
Du bliver en del af Lokale Pengeinstitutters (LOPI) juridiske afdeling, hvor vi er 5 jurister, som løser en bred vifte af opgaver for vores medlemsinstitutter i tæt samarbejde med alle dine andre kolleger i LOPI. Vores tilgang er, at vi skal levere praktisk, anvendelig og løsningsorienteret jura til vores medlemsinstitutter.

Dit daglige arbejde vil bl.a. bestå af: 
Rådgivning og bistand om ny og eksisterende lovgivning, herunder udarbejdelse af nyhedsinformation og praktiske støtteværktøjer til implementering af ny lovgivning.
Praktisk rådgivning til pengeinstitutmedarbejdere om konkrete kundevendte spørgsmål, herunder f.eks. tinglysning, kundeklager, pantsætning, kreditrestriktioner, kaution, forældelse, modregning, konkurs, inkasso mv.
Deltagelse i interne og eksterne arbejdsgrupper, f.eks. i regi af Finans Danmark og Finanstilsynet.
Afholdelse af webinarer og deltage som indlægsholder på relevante seminarer.
Deltagelse i projektarbejde om større tiltag inden for vores sektorsamarbejder.

Dine kernearbejdsområder, som du får selvstændigt ansvar for, fastlægges bl.a. ud fra dine ønsker og dine kompetencer. 

Om dig
Du er jurist og har nogle års relevant joberfaring og gerne fra den finansielle sektor, Finanstilsynet eller Erhvervsministeriet. 

Som person er du løsningsorienteret, kan samarbejde og skabe gode relationer med mange forskellige personer både i og udenfor LOPI. Du trives med at have mange forskellige opgaver og har lyst til at udvikle dig yderligere fagligt. Din selvindsigt og humor gør, at du kan begå dig på alle niveauer. Du forstår at formidle komplicerede emner på en overskuelig og tilgængelig måde.

Om os
I LOPI er vi godt 25 kompetente og engagerede kolleger. Vi har et godt, uformelt, og tværfagligt arbejdsklima. Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til familieliv, og fritidsinteresser ved siden af jobbet, og du får i et vist omfang mulighed for selv at planlægge din arbejdsdag.  Vi holder til i Toldbodgade 33 – få minutters gang fra Kongens Nytorv. 

Interesseret?
Vil du vide mere, så kontakt juridisk direktør George Wenning på tlf. 33418427 / 22344715 eller gw@lopi.dk eller Chefjurist Mikkel Prehn 33418424 / 29654637 eller mp@lopi.dk 

Vi ser frem til din ansøgning. Du sender den med dit CV til gw@lopi.dk, senest den 14. maj. Vi holder samtaler løbende.

LOKALE PENGEINSTITUTTER er brancheorganisation for 54 lokale banker, sparekasser og andelskasser. Læs mere på www.lopi.dk.