Jurist med interesse for pension og investering

​​​Lokale Pengeinstitutter, København

Har du lyst til at varetage interesserne for over 50 mindre og mellemstore danske pengeinstitutter? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde i et uformelt miljø, hvor du får mulighed for at præge egne arbejdsopgaver inden for pension og investering? Så er du måske vores nye jurist.


Om jobbet

Du bliver en del af Lokale Pengeinstitutters (LOPIs) pensions- og investeringsafdeling, hvor du løser en bred vifte af opgaver i samarbejde med vores andre kolleger. Vores mål er at give praktisk, anvendelig og løsningsorienteret sparring til vores medlemmer. Afdelingen er specialiseret inden for den lovgivning, der knytter sig til formuerådgivning i et pengeinstitut. 

Du vil komme til at arbejde med juridiske opgaver tæt knyttet til investering, herunder særligt MiFID-reglerne. Du får desuden rig mulighed for at beskæftige dig med problemstillinger forbundet med pensionsopsparing og arveret. I afdelingen rådgiver vi også foreningens børsnoterede medlemmer om praktisk børsret, f.eks. i forhold til insiderlister og oplysningsforpligtelser.

Er du allerede specialist inden for et eller flere af ovenstående emner - eller ønsker du at blive det - hører vi meget gerne fra dig.

Dit daglige arbejde vil bl.a. bestå af: 

  • ​Rådgivning og bistand om ny og eksisterende lovgivning indenfor pension og investering, herunder udarbejdelse af nyhedsinformation og praktiske støtteværktøjer til implementering af ny lovgivning hos medlemmerne.
  • Juridisk vejledning af pengeinstitutmedarbejdere i forbindelse med konkrete, kundevendte spørgsmål.
  • Påvirkning af lovgivningsprocessen til gavn for medlemmerne, bl.a. gennem udarbejdelse af høringssvar og deltagelse i interne og eksterne arbejdsgrupper.
  

Om dig

Du har en baggrund som cand. jur. eller cand. merc. jur. Desuden må du gerne have et par års relevant joberfaring – helst fra den finansielle sektor eller relevant myndighed. 

Som person er du løsnings- og samarbejdsorienteret. Du er god til at skabe relationer med mange forskellige personer både i og uden for LOPI. Du trives med at have mange forskellige opgaver og har lyst til at udvikle dig fagligt. Din selvindsigt og humor gør, at du kan begå dig på alle niveauer. Du forstår at formidle komplicerede emner på en overskuelig og tilgængelig måde. Det være sig skriftligt som mundtligt. Ligesom du formår at kombinere din juridiske viden med en generel forståelse for de lokale pengeinstitutter og deres forretningsmodeller.


Om os

Vi har et mål om at levere rådgivning på et niveau, der gør, at vi er vores medlemmers naturlige førstevalg, når de søger bistand. 

I LOPI er vi godt 25 kompetente og engagerede kolleger. Vi er en travl og spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et godt, uformelt, og tværfagligt arbejdsklima. Vi holder til i Toldbodgade 33 – få minutters gang fra Kongens Nytorv. 


Interesseret?

Vil du vide mere, så kontakt pensions- og investeringsdirektør Jacob Roslyng Andersen på e-mail: jra@lopi.dk eller 
​tlf. 33 41 84 26 / ­40 49 16 69. 


Ansøgningsfrist 26. juni 2020

Send din ansøgning med CV til joblopi@lopi.dk. Din ansøgning vil blive behandlet efter foreningens privatlivspolitik for jobansøgere​. Samtaler holdes løbende, og tiltrædelse vil ske efter aftale.

 

Lokale Pengeinstitutter er en brancheorganisation for 54 lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark, Færøerne og Grønland. Læs mere på www.lopi.dk.