Dygtig jurist med interesse for den finansielle sektor

Lokale Pengeinstit​utter, København
 
Har du lyst til at varetage interesserne for ca. 50 lokale pengeinstitutter? Kunne du samtidigt tænke dig at arbejde i et uformelt miljø, hvor du får et stort selvstændigt ansvar? Så er du måske vores nye jurist.

Om jobbet

Du bliver en del af Lokale Pengeinstitutters (LOPI's) juridiske afdeling, hvor vi er 4 jurister, som i tæt samarbejde med vores øvrige kolleger løser en bred vifte af opgaver for vores medlemmer. Vi har et godt samarbejde i afdelingen, hvor dialog, videndeling og et højt fagligt niveau er afgørende. Omgangstonen er uhøjtidelig og uformel. Vores tilgang er, at vi skal levere praktisk, anvendelig og løsningsorienteret jura til medlemmerne.

Dit daglige arbejde vil bl.a. bestå af:

  • Rådgivning og bistand om ny og eksisterende lovgivning, herunder udarbejdelse af nyhedsinformation og praktiske støtteværktøjer til implementering af ny lovgivning.
  • Praktisk rådgivning af pengeinstitutmedarbejdere i forhold til konkrete kundevendte spørgsmål, herunder f.eks. tinglysning, kundeklager, pantsætning, kreditrestriktioner, kaution, forældelse, modregning, konkurs, inkasso m.v.
  • Deltagelse i interne og eksterne arbejdsgrupper, eksempelvis i regi af Finans Danmark og Finanstilsynet.
  • Afholdelse af webinarer og deltagelse som indlægsholder på relevante seminarer.
  • Deltagelse i projektarbejde om større tiltag inden for vores sektorsamarbejder
Dine kernearbejdsområder, som du får selvstændigt ansvar for, fastlægges bl.a. ud fra dine ønsker og dine kompetencer. 

Om dig

Du er jurist og har nogle års relevant joberfaring, gerne fra den finansielle sektor, en myndighed eller anden relevant stilling.

Som person er du løsnings- og samarbejdsorienteret, og du kan skabe gode relationer med mange forskellige personer, både i og uden for LOPI. Du forstår at formidle komplicerede emner på en overskuelig og tilgængelig måde. Du trives med at have mange forskellige opgaver, og så har du lyst til at udvikle dig yderligere fagligt. Din selvindsigt og humor gør, at du kan begå dig på alle niveauer. 

Om os

I LOPI er vi godt 25 kompetente og engagerede medarbejdere. Vi har et godt, uformelt og tværfagligt arbejdsmiljø. Vi holder til i Toldbodgade 33 – få minutters gang fra Kongens Nytorv.

Vi er en organisation, der er præget af et stærkt sammenhold, en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau. Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til familieliv, og fritidsinteresser ved siden af jobbet. Vi arbejder målrettet med trivsel på arbejdspladsen. 

Vi tilbyder

Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, ekskl. frokost.

Du tilbydes en fleksibel og attraktiv forsikrings- og pensionsordning herunder deltagelse i vores obligatoriske tand- og sundhedsforsikring. Derudover tilbydes du en række personalegoder eksempelvis fri telefon, betalt bredbånd og deltagelse i sociale arrangementer. 

Interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at ringe til juridisk direktør George Wenning på tlf. 33418427 / 22344715 eller gw@lopi.dk.​

Vi ser frem til din ansøgning. Du sender den med dit CV, eksamensbevis og karakterer/karakterudskrift til job@lopi.dk, senest den 14. februar. Vi holder samtaler løbende.

Se mere om hvordan vi behandler din ansøgning her​.

LOKALE PENGEINSTITUTTER er brancheorganisation for ca. 50 lokale banker, sparekasser og andelskasser. Læs mere på www.lopi.dk.