Erfaren jurist/kontorchef til Lokale Pengeinstitutter (LOPI)

- Spændende udfordringer inden for pengeinstitutjuraen venter på dig! 

Til spændende og selvstændige opgaver i LOPI’s juridiske afdeling søger vi en fagligt stærk jurist med en række års erfaring med pengeinstitut-jura og en forretningsmæssig og løsningsorienteret tilgang til juraen. 

LOPI er brancheorganisation for lokale banker, sparekasser og andelskasser i Danmark.

Om dig

Vi forventer, at dit teoretiske grundlag er absolut i orden, samtidig med at du har en praktisk og løsningsorienteret tilgang til juraen. Du har bredt kendskab til pengeinstitutsektoren fra en finansiel virksomhed, en interesseorganisation, en offentlig myndighed og/eller advokatbranchen.

Du er en stærk kommunikator, både mundtligt og skriftligt, og du gør juraen enkel og forståelig, også for ikke-jurister. Du er struktureret, selvigangsættende og serviceorienteret. 

Om jobbet

Du får en central rolle i forhold til LOPI's aktiviteter på det pante- og kreditretlige område, både i forhold til vores medlemsvendte aktiviteter og i forhold til lovforberedende arbejde og interessevaretagelse. Så du skal have stor viden inden for disse områder, suppleret af viden om insolvensret, forbrugerjura og finansiel regulering.

Vi følger og påvirker lovgivningen lige fra reglernes tilblivelse på EU-niveau, til de skal efterleves i hverdagen ude i vores medlemsinstitutter. Du kommer derfor til at deltage i relevant sektorsamarbejde.

Vi har tæt dialog med vores medlemsinstitutter, som vi rådgiver og løbende holder opdaterede om ny lovgivning og praksis. Det gør vi via vores medlemsnet, webinarer samt ved deltagelse og indlæg på seminarer. Desuden udarbejder vi en række støtteværktøjer til medlemmerne.

Du får en bred kontaktflade i vores medlemskreds og hos andre aktører i sektoren.

Du bliver en del af den altid spændende og udfordrende – og til tider uforudsigelige – hverdag i en medlemsorganisation som vores. Du skal derfor være robust og bevare humør og overblik, også når det går travlt for sig.

Om os

Du får 6 dygtige jurist-kolleger. Og i LOPI er vi i alt godt 25 kompetente og engagerede kolleger.

Vi har kontor i Toldbodgade i København. Vi har et godt og tværfagligt arbejdsklima og kan tilbyde dig gode ansættelsesvilkår, der afspejler din erfaring og dine kvalifikationer.

Vil du vide mere og din ansøgning

Kontakt juridisk direktør Astrid Thomas på tlf. 33418419/26257204 eller at@lopi.dk eller chefjurist George Wenning på tlf. 33418427/22344715 eller gw@lopi.dk. Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du sender den med relevante bilag til at@lopi.dk, og senest den 25. oktober. Vi holder løbende samtaler. Læs mere om os på www.lopi.dk.